Zoho Review schrijven voor BrainSolutions

Hoe schrijf ik een review over BrainSolutions op de Zoho Partner pagina?

Als u tevreden bent over de Zoho-diensten die BrainSolutions u heeft geleverd, dan zouden we het super vinden als u dat ook met de rest van de wereld wil delen :-).
Dit kan eenvoudig via de website van Zoho. U  mag zelf kiezen in welke taal u de review schrijft. We hopen dat u ons 5 sterren gunt voor onze service. Dit helpt ons om nieuwe klanten te overtuigen om met ons in zee te gaan. Alvast bedankt voor uw vertrouwen en voor de moeite!

Stappenplan :

1) Surf naar de volgende link . U komt  op de partnerpagina van BrainSolutions terecht op de website van Zoho.
2 ) Scroll naar beneden en klik op de knop 'Write a review':

3 ) Log in met je Zoho-account en klik daarna op 'Accept'

4) Nu kan u uw review schrijven

1. Kies eerst het aantal sterren
  2. Vul uw naam in
  3. Vul uw bedrijfsnaam in
  4. Kies voor welke Zoho-producten u een review wil achterlaten. Indien u een Zoho One-licentie hebt, kan u enkel 'One' kiezen als product. Dit kan ook door op 'Select all' te duwen.
  5. Schrijf een leuke review (bedankt :-))
  6. Druk op "Send"

Bedankt! Uw review zal nu door Zoho zelf worden nagekeken en binnen een paar dagen op de website verschijnen