Hoe BrainSolutions taggen als uw Zoho partner

Als u gebruik wil maken van onze support, moeten we als Zoho partner "gekoppeld" worden aan uw licenties. Dit heeft verder geen enkel effect op uw licenties en of de prijzen van de licenties.

1. https://payments.zoho.com/html/store/tagyourpartner.html
  2. U ziet een scherm met alle Zoho programma's die u gebruikt of waar u ooit een trial van hebt gedownload
  3. Bovenaan rechts kan u het vinkje gebruiken om alle producten te selecteren
  4. Klik op "tag your partner"

1. In de volgende stap kan u onze partner code ingeven the next step you have to tag us with our Partner Code.
    1. Zorg ervoor dat u ook Mail control Panel Access aanvinkt
    2. Voeg onze code toe : BRAINS
    3. Druk op "Submit"

1. Op het volgende scherm krijgt u een scherm met alle programma's die gekoppeld zullen worden
    1. Klik op 'Proceed'