Een Zoho CRM-account verwijderen

Indien u om een bepaalde reden wil stoppen met Zoho CRM of een ongebruikt account wil verwijderen, is het mogelijk om het CRM-account te verwijderen. Als een gebruiker niet langer gebruikt maakt van de CRM van uw bedrijf kan u het account deactiveren of verwijderen.

Belangrijke opmerkingen voor u uw CRM-account verwijdert:

Het is belangrijk om rekening te houden met volgende opmerkingen voor u een account verwijdert:
  1. U kan een single gebruiker of een persoonlijk onmiddellijk verwijderen, op voorwaarde dat het gaat om een gratis versie.
  2. Indien u geregistreerd bent met een betalend account, moet u eerst naar een gratis versie downgraden of uw betalende registratie annuleren.
  3. Als uw account meerdere actieve gebruikers heeft, moet u eerst alle gebruikers deactiveren voor u het account verwijdert.
  4. Een week (7 dagen) na de deactivatie van de laatste actieve user van het account of van de annulering van uw betalende registratie (downgraden van betalende versie), zal de knop Verwijder CRM-account beschikbaar worden in het menu Bedrijfsdetails.
  5. Indien nodig,kan u een volledige back-up nemen van alle data in uw CRM-account.

Om uw account te verwijderen:

1. Ga naar Instellingen > Algemeen Bedrijfsdetails.
  2. Klik op Verwijder CRM-account.
  3. Lees de waarschuwing en bevestig de handeling.
    U zal uitgelogd worden uit uw account en zal een automatische mail krijgen met de bevestiging van het sluiten van uw account.
Nota
  • Uw Zoho CRM-account verwijderen zal er niet voor zorgen dat u automatisch uit alle andere Zoho-apps wordt verwijderd. Na het afsluiten van uw CRM-account zal u met hetzelfde e-mailadres nog steeds toegang hebben tot andere diensten van Zoho.